Despre noi


EVOLINK

Ferestre și Uși

          Salut! Noi suntem Evolink  - Ferestre și Uși. 

Ce a început ca hobby

 Înființată în 2012, cu capital 100% românesc, născută din dorința de a schimba percepția clienților în privința firmelor de termopane.

Ne-am axat și o facem în continuare pe transparență, seriozitate și corectitudine, față de tine, nu doar clientul ci și partenerul nostru. Suntem o companie tânără, cu un colectiv tânăr, generator de idei constructive, aflat în permanență interacțiune și urmărind satisfacerea în totalitate a cerințelor tale, cu o experiență de peste 10 ani în comercializarea și montajul Ferestrelor și Ușilor cu Tâmplărie PVC și Geamuri Termopane.

Fie că este vorba de o fereastră termopan, mici reglaje sau ferestre termopan și uși termopan pentru toată locuința, îți stăm cu plăcere la dispoziție la orice oră cu produsele și serviciile noastre.

A ajuns o misiune

Ne aflăm, probabil, în momentul de maxim istoric în ceea ce privește numărul companiilor de termopane, astfel se îngreunează procesul de alegere al ferestrelor și ușilor cu tâmplărie pvc și geam termopan. Multitudinea de profile pvc și variante ale sistemelor de ferestre, nu duc decât spre confuzia beneficiarului. Având în spate peste 10 ani de experință, echipa EVOLINK îți stă la dispoziție asigurându-ți consultanță de specialitate indiferent de ce proiect ai. Dispunem de personal de specialitate, cu o solida pregatire profesională, experimentat si motivat de realizarile obtinute si de perspectivele existente.